Winkelwagen Geen producten
Heb je een vraag?

Vape Shop

CIGO MultiKantoor; dé Vape Shop in Almelo

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met vloeistoffen en e-sigaretten. Zo kun je bij ons terecht voor alle soorten vloeistoffen. Zoek je 100VG-, CBD- of Base- vloeistoffen? Wij hebben het. Uiteraard ook in andere veel voorkomende verhoudingen zoals 70PG/30VG - 30PG/70VG - 50PG/50VG. Vloeistoffen hebben we o.a. van de merken Blu, Sansie, Millers, DragonVape, Zensations, Migo, Element en Prima.

Op het gebied van E-sigaretten hebben naast de grote subOhm smokers allerlei tussen liggende modellen maar uiteraard ook een uitgebreid assortiment met verschillende zgn. instapmodellen. We hebben deze o.a. van de merken Blu, Justfog, SMOK, Vaporesso, Zensations, Prima, Migo en Eleaf.

Kom rustig langs voor uitgebreide informatie, we kunnen je er van alles over vertellen. De basis informatie hebben we hieronder voor je beschreven.

E-sigaretten: hoe werken ze en welke past het best bij jou?

Vapen is electronisch roken d.m.v. een elektronische sigaret en is een alternatief voor traditioneel roken. Er zijn e-sigaretten* met en zonder nicotine. De e-sigaret bevat een vloeibare vulling die wordt verdampt door middel van opwarming. De vloeistof wordt opgewarmd door een verwarmingselement met behulp van een batterij. Welk type e-sigaret past het best bij jou? Lees hieronder meer over de eigenschappen van ieder type e-sigaret.

Wegwerp e-sigaretten
Heb je geen eerdere ervaring met het roken van e-sigaretten? Dan is een wegwerp e-sigaret een uitstekende manier om te kijken of het iets voor jou is. Je hoeft wegwerp e-sigaretten niet op te laden, dus je ontdekt meteen of ze een goed alternatief zijn voor de standaard, niet-elektronische sigaretten. Ze zijn ook extra praktisch, want je hoeft ze niet te (her)vullen. Deze wegwerp-sigaret is ook een uitkomst voor rokers die al in het bezit zijn van een oplaadbare sigaret maar deze niet bij de hand hebben.

Oplaadbare e-sigaretten met cartridgevulling
E-sigaretten met een cartridgevulling zijn bijzonder geschikt voor matige- tot intensieve rokers. Deze sigaret is gemakkelijk opnieuw te vullen. De sigaret bestaat in dit geval voor de ene helft uit een oplaadbare batterij en voor de andere helft uit een vulling, die vervangen kan worden. Om te beginnen met deze e-sigaretten schaf je de eerste keer een startpakket aan, zodat je een batterij en een oplader hebt. Afhankelijk van het type startpakket dat je kiest heb je meer of minder accessoires.

Oplaadbare e-sigaretten met vloeistofvulling
E-sigaretten met een vloeistofvulling zijn ideaal voor intensieve rokers, omdat ze extra voordelig zijn. Het vullen van vloeistof e-sigaretten vereist enige handigheid, maar hier krijg je veel voor terug. De vloeistoffen zijn bovendien in veel verschillende smaken en nicotine gehaltes verkrijgbaar.

Accessoires
Uiteraard bieden wij ook losse navullingen, accessoires, opladers en batterijen. Ook van merken welke welke wij niet standaard in ons assortiment hebben kunnen we heel veel bestellen.

*Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers

ROKEN IS DODELIJK. Je bent ook minimaal 18+ Heb je nog nooit gerookt? Begin er dan ook niet aan! Vloeistoffen kunnen de zeer verslavende stof Nicotine bevatten. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor rokers en niet-rokers. 
 

STOP NU kijk op www.ikstopnu.nl of bel 0800-1995 | Meer

.... wie, waar en wanneer ze wat doen Bij Martijn ....

 

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop
Heb je een vraag?
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.