Winkelwagen Geen producten
Heb je een vraag?

PostNL

PostNL pakket & postzegels verkooppunt.

Bij CIGO MultiKantoor kun je terecht voor postzegels maar ook voor pakketen ben je bij ons aan het juiste adres. Hoe zwaar, hoe groot en waar naar toe; het maakt ons niet uit.

Brieven of kaart versturen?
Nederland, Europa & Wereld of aangetekend? Het kan allemaal bij ons en uiteraard zorgen wij ervoor dat jou post dagelijks mee gaat met de postbode. De tarieven van PostNL vind je hier.

Pakketen versturen?
Sinds 1 mei 2017 zijn wij een volwaardig pakketpunt voor PostNL. Daarmee zijn wij in het centrum van Almelo het adres voor het verzenden en afhalen van uw pakketten van PostNL. Verzenden gaat snel en eenvoudig in onze winkel maar het kan sneller en goedkoper door je pakket online aan te melden en te betalen. Je print je label zelf uit, plakt deze op het pakket en levert het bij ons in. De tarieven van PostNL vind je hier.

Algemene voorwaarden; 
het gebruik van onze post en pakket-service; CIGO MultiKantoor deze diensten aan in naam van PostNL. Derhalve zijn op alle postverzendingen de voorwaarden van PostNL van toepassing. Wanneer pakketten en of poststukken zoek raken dan wel niet tijdig bezorgt zijn door vervoerder dient verzender/koper dit te claimen bij PostNL. CIGO MultiKantoor is in de meeste ruimste zin des woords niet aansprakelijk voor gederfde winst, gevolgschade, immateriële schade, directe of indirecte schade van welke aard dan ook (waaronder, doch niet uitsluitend bedrijfsschade en verlies van goodwill), verlies van winst of rente en de kosten voor het achterhalen van de inhoud van het pakket en of de poststukken c.q. de informatie aangehecht aan pakketten. Het in ontvangst nemen van pakket betekend niet dat CIGO MultiKantoor verantwoordelijk is voor de aard van de inhoud ervan. Verkoper acht verzender/koper verantwoordelijk om van te voren te controleren of die inhoud voldoet aan de wettelijke bepalingen dan wel had kunnen voorzien dat de aard van de inhoud gevolgen met zich mee kunnen brengen. Deze inhouden vallen geheel buiten elke claim en vallen onder risico en rekening van verzender/koper. Evenals goederen van bijzondere waarde zoals kunst, goud, sieraden, geld, waardepapieren enz. Elke claim daarom trend zullen wij niet honoreren.| Meer

.... wie, waar en wanneer ze wat doen Bij Martijn ....

 

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop
Heb je een vraag?
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.