Winkelwagen Geen producten
Heb je een vraag?

Copyservice

Onze copyservice

Doe het zelf! Dat is net zo handig en ook nog eens de goedkoopste oplossing. Immers maak je geen gebruik van onze diensten maar slechts van onze faciliteiten. De benodigdheden staan gratis beschikbaar. Wanneer je zelf je kopieën wilt maken en wat knip- en plakwerk wilt doen, dan heb je daarvoor in onze winkel alle tijd en ruimte. En voor een beetje advies staan we altijd voor je klaar.

Een computer staat ter beschikking;
Er is in de winkel tevens een computer beschikbaar waarop je zelf aan de slag kunt om je documenten te printen, in zowel zwart als in kleur. Uiteraard kunt er ook mee internetten.

Omvangrijkere opdrachten kun je het best door ons laten doen. Dat gaat sneller. Wanneer de oplage te groot wordt of wanneer je geen tijd hebt om zelf te kopiëren kun je jouw opdracht bij ons achterlaten en verzorgen wij die verder voor je. Boeken worden door ons niet gekopieerd!

De reductiekaart;
Hiermee betaal je altijd een lagere prijs per kopie! Als je met regelmaat kopieën moet maken is een reductiekaart een voordelige oplossing. Je koopt een reductiekaart met een tegoed van op je kopieën.. Per keer schrijven wij de gemaakte kopieën af. De kaart blijft geldig tot deze op is.| Meer

Wij hebben alles voor school, thuis en op kantoor.

 

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.