Winkelwagen Geen producten
Heb je een vraag?

Cartridge hervulservice

Met de hervulservice van PrintGoedkoper heeft CIGO MultiKantoor een service in het diensten pakket waar je U tegen zegt.

Proffesioneel cartridges / inktanks hervullen;
Door de combinatie van de juiste inkten en het machinaal hervullen met The Inkbar® kan PrintGoedkoper de kwaliteit van een OEM (origineel) product evenaren terwijl u tot ruim 75% kunt besparen! Uiteraard biedt PrintGoedkoper u 100% kwaliteit met 100% garantie.

Klaar terwijl u wacht!
Na een grondige visuele inspectie wordt uw cartridge eerst gereinigd en geleegd. Waarna uw cartridge met The Inkbar® onder hoogvacuüm wordt hervuld. The Inkbar® werkt volledig volautomatisch. The Inkbar® is een machine welke volledig computer gestuurd werkt d.m.v. een PLC besturingssysteem onder Windows. Voor elke type cartridge is er een zgn. recept geprogrammeerd welke eenvoudig d.m.v. touchscreen bediening kan worden gekozen. In het recept is onder andere opgenomen onder welke vacuümkracht, met welke vulsnelheid en welk soort inkt benodigd is. In ons assortiment vindt u tevens een ruim aanbod aan van alternatieve cartridges die euro’s goedkoper zijn dan bij uw groothandel of plaatselijke kantoorvakhandel!

In ons assortiment vindt u tevens een ruim aanbod aan van alternatieve toners die euro’s goedkoper zijn dan bij uw groothandel of plaatselijke kantoorvakhandel! Zo bespaart u niet alleen in uw portemonnee maar ook het milieu!| Meer

Wij hebben alles voor school, thuis en op kantoor.

 

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.